Burun Kemiği Eğriliği Ameliyatı Olanların Yorumları

Este Center’da burun kemiği eğriliği ameliyatı olanlar veya septum deviasyonu ameliyatı olanlar ve memnuniyetlerini videolarımızda izleyebilirsiniz. Burun kemiği eğriliği ameliyatı sayesinde çok daha rahat nefes alabilir ve solunum problemlerinden kurtulabilirsiniz. Hastalarımızın burun kemiği eğriliği ameliyatı sonrası yaptığı yorumları öğrenmek için yazımızı okuyabilirsiniz!

Burun Kemiği Eğriliği Ameliyatı Sonrası Yorumlar

Burun kemiği eğriliği kişinin özellikle kış ve sonbahar aylarında nefes almayı oldukça zorlaştırabilen bir problemdir. Düzgün bir şekilde nefes alamamak yaşam kalitesini oldukça düşüren bir olaydır. Özellikle gece uykusunu doğru şekilde alamamaya ve horlamaya sebep olabilmektedir. Burun kemiği eğriliği ameliyatı sonrası en sık duyduğumuz yorum “Keşke daha önce yaptırsaydım!” şeklindedir.

Burun eğriliği gece uykusunu olumsuz etkiler. Neden olduğu burun tıkanıklığı uykuya dalmayı veya uykuda kalmayı zorlaştırabilmektedir. Burun eğriliği ağızdan nefes almaya, horlamaya ve hatta uyku apnesine neden olabilir. Aynı zamanda burun eğriliği sinüs enfeksiyonlarına da sebep olur. Hava yolunuz ne kadar tıkalıysa, bakterilerin aşırı mukuslu bölgelerde üreme olasılığı daha yüksek olduğundan, sık sinüs enfeksiyonları geliştirme şansınız o kadar artar. Burun kemiği eğriliği hakkında detaylı bilgi için “Burun kemiği eğriliği nedir” yazımızı inceleyebilirsiniz.

Burun kemiği eğriliği olanların yorumlarına baktığımızda hepsinin ameliyat öncesinde nefes problemleri yaşadığını, horlama şikayetleri olduğunu ve çok sık hasta olduklarını görüyoruz. Burun kemiği eğriliği ameliyatı olanların yorumları ise ne kadar rahat nefes alabildikleri, daha az hasta oldukları ve artık horlama şikayetleri olmadığını göstermektedir. Burun kemiği eğriliği ameliyatı çoğunlukla burun estetiği ile birlikte gerçekleştirilmektedir. 

Hastalarımızın Yorumları

Senanur Hanım, Este Center’da beş yıl önce burun ameliyatı operasyonu geçiren bir hastamızdır ve ameliyat sonrası değerli yorumlarını bizimle paylaşmıştır:

“İlk başta çok endişeliydim, korkuyordum. Çünkü çevremdeki insanlar çok fazla korkuttular beni. Ağrılı, sancılı geçeceğini söylediler. Ama Este Center’da doktorumla görüştükten sonra öyle bir problem olmayacağını, her şeyin gayet iyi ilerleyeceğinden bahsetti. Daha sonra ameliyat zamanım geldi ve her şey çok daha güzel geçti. Ne bir ağrı ne de bir sızı, hiçbir şey olmadı. En önemlisi doğal durmasıydı benim için. Çünkü ben yapılı bir burun istemedim hiçbir zaman. Bu yüzden de şu an çok memnunum. Gayet doğal nefes alabiliyorum. Nefeste hiçbir problem yok, şekli de tam istediğim gibi.”

Derya Hanım, Este Center’da burun ameliyatı olan bir hastamızdır. Ameliyat sonrası değerli yorumları şöyledir:

“Çok iyi hissediyorum kendimi. Çok güzel geçti. Ağrım ya da başka bir şeyim hiç yok. Ağrıyacak diye korktuğum için bu operasyonu uzun yıllar yaptırmadım, bekledim. Şu anda çok mutluyum. Çok güzel geçti. Burnumun resimlerini gördüm, çok beğendim. Aşırı beğendim, sanki ben değilmişim gibi. Çok memnun kaldım. Güleryüzünüzden, ilginizden, diğer arkadaşların yardımseverliğinden çok memnunum. Çok teşekkür ederim.

Kaynak

Burun kemiği eğriliği ameliyatı olanların yorumlarından da anlaşılacağı üzere burun eğriliği ameliyatı ile hayatınızı değiştirebilir ve nefes alma probleminden kurtulabilirsiniz. Burun ameliyatı hakkında kafanıza takılan tüm soruların cevaplarını Este Center’da bulabilirsiniz. Sizleri kliniğimizde ağırlamaktan memnuniyet duyarız. Kahvelerimizi içerken burun kemiği eğriliği ile alakalı tüm sorularınızı uzman ekibimiz ile paylaşabilir ve yanıt bulabilirsiniz.